Pe-un traseu aventuros

Succesul presupune să mergi din eșec în eșec fără să îți pierzi entuziasmul. Declarația ii aparține lui Winston Churchill și se „mulează” perfect pe povestea Alinei Constantinescu, unul dintre fondatorii Escape Room Adventure. Ea crede că la baza unei cariere de succes stau răbdarea și perseverența, la care se adaugă, negreșit, suportul financiar.

Atunci când vorbește despre traseul său profesional, Alinei îi place să-l descrie drept unul „sinusoidal”. „Au fost momente bune și momente grele, dar niciodată nu poate fi doar bine, și fără rău nu putem aprecia binele”, recunoaște tânăra care crede că deși lucrurile nu se arată simple întotdeauna merită tot efortul.

De asemenea, ca un semn al exclamării pentru cei aflați la început de drum, antreprenoarea avertizează că „entuziasmul nu este suficient și toți vor să profite de lipsa ta de experiență”.

Pentru că în ultimii ani, în România, majoritatea celor care și-au deschis businessuri mizând pe conceptul de room escape au avut succes, Alina Constantinescu și-a găsit ușor domeniul care să i se potrivească. Și, din dorința de a crea povești care să captiveze oamenii a pus temeliile Escape Room Adventure.

În afaceri, începuturile nu sunt deloc ușoare, totuși, un an mai târziu, pentru tânăra antreprenoare lucrurile au început să prindă contur, iar businessul său, alături de HBO România, a realizat poate, cel mai important proiect, de până acum. Este vorba despre primul escape room mobil din Europa cu tema Game of Thrones.

„Un escape care se plimbă acum prin toată țara”, ne dezvăluie ea.

Într-o perioadă a vieții în care se concentrează totalmente pe dezvoltarea carierei sale profesionale, Alina este de părere că o femeie de succes are o personalitate puternică și este răbdătoare, curajoasă și perseverentă.

Cu un început anevoios, învățămintele primei experiențe de business i-au oferit suficient de mult curaj încât să se îndrepte spre o nouă aventură: o afacere cu bijuterii. Despre care rămâne să povestim altădată.

Facebook Comments

Daniela Pripiș este Business & Life Coach și practică cu succes tehnicile NLP. În ultimii șapte ani a condus diferite echipe de achiziții, iar în timpul liber cochetează cu ideea de public speaking. Toamna lui 2017 i-a adus Locul I la concursul de discursuri umoristice în limba engleză, organizat de Toastmasters Aria H5. Pasiunea pentru scris și-a dobândit-o încă din copilărie, iar acum s-a alăturat proiectului aicisescrie.ro pentru o nouă provocare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *