(P) Intră pe AgențiaDeCasting.ro și începe o poveste…propria poveste!

Viața este o poveste, una scrisă cu condeiul destinului care alunecă lin pe foaia clipelor fiecărui personaj care le trăiește din plin, bucurându-se de fiecare secundă pe care o primește în dar.

Viața își face vocea auzită și strigă din noi că o poveste poate scrie altă poveste. Viața știe mai bine ca oricine ce e în sufletul tău, care-ți sunt dorințele. Ea știe că ți-ai dori să furi condeiul destinului să începi o nouă poveste…propria poveste.

Știm, nu e ușor să-ți începi propria poveste într-o lume în care în fiecare zi se duce o luptă aprigă pentru atingerea aceluiași obiectiv. Dar nici nu-i greu dacă îți îndrepți privirea în direcția potrivită și să observi indicatorul pe care scrie: Cu noi începe orice poveste.  

De îndată ce-l vei observa și te vei îndrepta spre el, vei descoperi o echipă care muncește pentru ca tu să-ți poți scrie propria poveste.

Este o echipă aparte, plină de calități, dar și de defecte pe care nu și le ascunde. Nu are de ce. Nu sunt defecte obișnuite. Sunt dintre acelea care contribuie la dezvoltarea personală a omului simplu care își dorește să-și scrie propria poveste cu instrumentul de care dispune, și anume, TALENTUL.

În spatele decoperirii talentului, stă o echipă de tineri ambițioși care în fiecare zi mai adaugă câte o pagină la propria poveste, una din ce în ce mai interesantă, una numită Agenția de Casting.

Scriindu-și propria poveste, cu talent, profesionalism, creativitate și multă prospețime, ajută în fiecare zi alți oameni să înceapă o nouă poveste folosindu-se de TALENT.

Așadar, dacă și tu dispui de un astfel de instrument, dacă vrei să-l arăți lumii întregi și să scrii o poveste pe zi ce trece mai frumoasă, fă cunoștință cu echipa Agenției de Casting. Vei înțelege imediat ce vei bate la ușa afirmării, că aceasta a fost cea mai bună decizie pe care ai luat-o în ceea ce privește dezvoltarea ta personală și nu numai.

Viața este o poveste pe care nu o poți citi de mai multe ori, ci doar o dată. În timp ce o citești, ideile vor curge, iar povestea ta se va scrie treptat, atingând apogeul atunci când te vei aștepta mai puțin.

În acel moment, privind în urmă îți vei aminti cu drag de echipa care ți-a fost alături și ți-a arătat cum să-ți folosești talentul pentru a obține ceea ce dintotdeauna ți-ai dorit dar n-ai avut curaj să spui. Propria poveste începută timid se poate transforma în succes, destul de rapid, dacă dai tot ce ai mai bun din tine.

Alegerea îți aparține. Poți scrie orice poveste dorești. Ea poate purta numele de figurație simplă, figurație specială, actori, cascadori, sportivi, soliști/muzicieni, modele. Poți scrie despre ceea ce vrei. Important este să o faci cu talent.

Figurația simplă începe destul de ușor. Nu ai nevoie decât de aspect fizic plăcut, de spontaneitate și de puțin talent actoricesc. Rolul pe care îl vei primi va fi acela de la face parte dintr-un film sau o reclamă. Nu vei avea vreo replică de spus, gesturile vor fi suficiente. Este o poveste simplă, care îți poate oferi multe avantaje.

Te vei plimba, vei cunoaște oameni noi, locuri, vei câștiga un venit suplimentar, te vei distra. În plus, vei avea șansa să avansezi în roluri mai importante dacă vei reuși să-ți scoți în evidență talentul.

Pe de altă parte, figurația specială îți oferă șansa de a-ți descoperi abilitățile actoricești ascunse. Este o poveste care nu începe cu foarte multe replici, dar cele pe care le rostești trebuie să le spui cu convingere. Cu cât vei începe mai bine această poveste, cu atât șansele de a începe o altă și mai frumoasă cresc.

De la figurație specială în cadrul căreia ești cel din spatele actorului, la actorie, este doar un pas. Vrei să faci acel pas? Vino să faci cunoștință cu echipa Agenției de Casting și dorința ți se va îndeplini.

Profită de șansa de a a-ți dezvolta abilitățile de comunicare, de a-ți da seama ce se ascunde în tine. Crede în visul tău și în puterea echipei Agenției de Casting de a-ți îndeplini dorința. Ea poate să-ți îndeplinească dorința fierbinte, căci se pricepe și are și cu ce.

Pe lângă logistică, are și dorință de evoluție, și chef de muncă, și dragoste de muncă. Are tot ce-i trebuie pentru ca tu să-ți începi propria poveste, luându-te la întrecere cu propriul destin.

Intră pe AgențiaDeCasting.ro! Fii model, fii sportiv, încântă-i pe ceilalți cu vocea ta, răspunde provocărilor diverse! Fii ceea ce vrei, fii altfel, dar în același timp tu!    

Facebook Comments

Share
  • spread the world
561 views
Posted in News