Laura Dragomir, antreprenor: Soluțiile se caută pe parcurs, nu pe ultima sută de metri

Pentru a te aventura în business nu trebuie să aștepți după produsul/serviciul perfect. Ideal este să îl lansezi în stadiul în care îl ai și să îi aduci îmbunătățiri pe parcurs, crede Laura Dragomir, fondatoarea companiei de dezvoltare personală și profesională Rubicle.

Ea a intrat în afaceri în 2013, atunci când a absolvit un curs care te învață să fii AS în antreprenoriat. Pe durata acestuia a reușit să pună la punct cash-flow-ul, strategia, conceptul și tot ce mai avea nevoie pentru a face primii pași în mediul de business. Deși activa de mai bine de nouă ani în banking, în paralel ținuse peste 380 de sesiuni de training și, atunci când a renunțat definitiv la un domeniu de care a fost, peste măsură, atașată, a simțit totuși că se află în punctul în care poate face din pasiune carieră.

Dacă anul trecut Laura avea aproximativ 1.500 de cursanți, anul acesta a înregistrat o creștere de 25%, ajungând la aproximativ 2000.

Să profiți de libertatea pe care o ai și să te dezvolți pe toate planurile, să faci cât mai mult voluntariat și să călătorești. Acestea ar fi sfaturile pe care ți le-ar da tânăra antreprenoare care acum se bucură să-i ajute pe oamenii din jurul său să se dezvolte.

Spune că a făcut de toate, de la training, coaching, teambuilding și până la management, marketing, IT, contabilitate și alte aspecte administrative.

Atunci când crești un business ești one man show și trebuie să le faci pe toate”, mărturisește ea.

Iar timpul a învățat-o că soluțiile se caută pe parcurs, nu pe ultima sută de metri. De asemenea, prin prisma experienței sale, mărturisește că femeile implică mai mult în conducere zona emoțională, pe când bărbații simplifică lucrurile și iau mai rapid deciziile.

„Femeile aflate în poziții de conducere, chair dacă dau libertate echipei ori dacă deleagă pe cineva, mai au încă un ochi care veghează asupra acelora pe care îi coordonează, însă în cazul bărbaților nu am observat acest comportament”, conchide ea.

Facebook Comments

Daniela Pripiș este Business & Life Coach și practică cu succes tehnicile NLP. În ultimii șapte ani a condus diferite echipe de achiziții, iar în timpul liber cochetează cu ideea de public speaking. Toamna lui 2017 i-a adus Locul I la concursul de discursuri umoristice în limba engleză, organizat de Toastmasters Aria H5. Pasiunea pentru scris și-a dobândit-o încă din copilărie, iar acum s-a alăturat proiectului aicisescrie.ro pentru o nouă provocare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *