Komoder a lansat un showroom în Barcelona, în urma unei investiții de 30 mii euro

Komoder, deschizător de drumuri în industria românească de fotolii de masaj, a inaugurat în această primăvară cu un showroom la Barcelona. Mișcarea este doar un punct din strategia de extindere la nivel european pentru anul 2018, în care se încadrează și deschiderea unor noi magazine de prezentare în România, Belgia și Bulgaria.

Noul showroom este amplasat în centrul orașului spaniol, are o suprafață de 70 metri pătrați și s-a dovedit a fi un succes încă de la deschidere. Investiția se ridică la 30.000 de euro.

În ceea ce privește beneficiile pentru sănătate și tehnologia încorporată, Komoder menține un standard înalt.

„Fotoliile de masaj nu mai sunt un lux astăzi, au devenit o necesitate. Coloana vertebrală, musculatura paravertebrală și zona cervicală sunt foarte solicitate în timpul zilei, iar un fotoliu de masaj își propune să aducă beneficii prin tratarea acestor zone. Ne bucurăm că activitatea noastră susținută a contribuit la educarea pieței în a vedea că un fotoliu de masaj este o investiție în sănătate, confort și relaxare”, a declarat Adrian Rus, fondator și CEO Komoder.

„Corporate wellness devine un concept tot mai căutat în România, iar noi ne-am adaptat din timp oferta pentru a satisface această nevoie și a îmbunătăți calitatea vieții a cât mai multor persoane. Cei mai mulți dintre clienții Komoder sunt oameni care petrec mult timp la birou. Ajutăm multe companii de IT, outsourcing și chiar agenții de creație să investească în sănătatea angajaților și să le ofere un mediu de lucru plăcut și benefic pentru sănătate. Komoder oferă și o gamă diversificată de produse pentru persoane cu afecțiuni ale coloanei vertebrale și ale sistemului muscular. Pentru această categorie, lucrăm împreună cu un medic specializat, pentru a identifica în mod corect nevoia clientului nostru”, adaugă Adrian.

În acest moment, cele mai apreciate fotolii de pe piață sunt cele cu scanare automată, sistem de masaj în „L” complet (din zona cervicală până în zona picioarelor) și sistem de reflexoterapie. Piața din România se distinge printr-un public mai pretențios, care caută fotolii de masaj cu tehnologie încorporată (sistem audio, Bluetooth, aplicație smartphone).

Komoder a încheiat anul 2017 cu o cifră de afaceri de peste 2 milioane de euro și preconizează o cifră de afaceri de 3 milioane de euro în 2018. Extinderea la nivel european aduce cu sine mărirea flotei auto proprii și numărului de angajați care asigură montajul, manipularea și trainingul, astfel încât fiecare achiziție să rămână o experiență completă.

Chiar dacă toate fotoliile pot fi vizualizate pe site-ul Komoder, magazinele de prezentare sunt extrem de importante pentru acest tip de business, întrucât oferă posibilitatea testării. Tocmai de aceea, Komoder se dezvoltă din online spre offline.

Facebook Comments

Lucrez în presă. Am colaborat cu Bursa, Business Cover și Forbes, iar în prezent scriu pentru Capital. Totodată, semnez și în revista semnebune.ro și pe leadersreunited.com. Am studiat filosofia, sunt pasionată de știință, beletristică, distribuții Linux și programare. Pentru detalii, vă stau la dispoziție pe bianca@aicisescrie.ro.