DPD România lansează un serviciu de livrare rapidă către Bulgaria, Ungaria și Grecia

DPD România, una dintre cele mai mari companii de curierat expres și coletărie de pe piaţa locală, a lansat Express Regional, un serviciu de livrare rapidă de plicuri și colete door to door, oriunde în Bulgaria, Ungaria și Grecia.

Prin DPD Express Regional, timpul de livrare va fi: 24-48h pentru Bulgaria, 48h pentru Ungaria și 48-72h pentru Grecia, având o acoperire națională în cele trei țări. Până în februarie 2018, serviciile pentru Bulgaria și Ungaria au existat separat, urmând ca de luna aceasta, alături de Grecia, să funcționeze în cadrul serviciului DPD Express Regional. Prețurile expedierilor către cele trei țări sunt apropiate de cele de pe piața locală. De exemplu, pentru Grecia, tarifele pornesc de la 23 de lei (fără TVA).

„Creșterea numărului de clienți care aleg să se adreseze partenerilor din aceste țări, ne-a determinat să le oferim un nou serviciu de livrare rapidă, cu o acoperire 100% națională la tarife avantajoase,” spune Lucian Aldescu, CEO DPD România.

Rezultatele pozitive înregistrate în ultimii ani au determinat DPD România să continue procesele de dezvoltare și îmbunătățire ale serviciilor de livrare pe plan local, regional și internațional, fiind susținute de soluțiile de logistică pe care DPD le oferă în Europa prin rețeaua rutieră DPD, cea mai dezvoltată de pe continent, dar și de tarifele avantajoase percepute pentru livrări.

„Apartenența la un grup internațional puternic, precum și expertiza pe care o avem la nivel regional și internațional, susținută de rețeaua rutieră DPD, ne ajută să fim flexibili și să răspundem provocărilor pieței, prin produse care să vină în întâmpinarea nevoilor clienților noștri”, explică Lucian Aldescu.

Serviciul DPD Express Regional include două încercări de livrare, track&trace online pe www.dpd.com/ro, dovada livrării diponibilă online, o limită de răspundere colet de până la zece ori valoarea transportului și o cerere preluare terți internațional. Greutatea maximă admisă/colet este 30 kg, iar lungimea maximă admisă/colet este 175 cm. Oferta completă DPD Express Regional poate fi consultată aici.

DPD România este parte a DPDgroup, lider european în curieratul rutier. În România, DPD se află în top 3 companii de curierat. Prin tehnologia inovatoare, cunoașterea pieței locale și cele 2 servicii Predict și PalletOne, DPD România oferă cea mai bună experiență de livrare atât expeditorilor, cât și destinatarilor.
Cu o echipă de peste 1,200 de angajați și francizori și având acces la o rețea europeană de 16.000 de sedii Pickup, DPD România livrează anual peste 10 milioane de colete.

Facebook Comments

Lucrez în presă. Am colaborat cu Bursa, Business Cover și Forbes, iar în prezent scriu pentru Capital. Totodată, semnez și în revista semnebune.ro și pe leadersreunited.com. Am studiat filosofia, sunt pasionată de știință, beletristică, distribuții Linux și programare. Pentru detalii, vă stau la dispoziție pe bianca@aicisescrie.ro.