Dana Tudor, Creative & Bright: O femeie leader poate fi de neoprit dacă este pregătită și știe ce vrea

Dana Tudor participă la un curs de competențe antreprenoriale în cadrul căruia se desfășoară o competiție de planuri de business. Un moment cheie, în care gândește toți pașii companiei de consultanță pe care o conduce astăzi, Creative & Bright.

Investește câteva mii de euro, multă muncă și determinare și, încă din primele clipe implementează tot ceea ce a învățat în cei zece ani de corporație. De asemenea, alocă sume importante certificărilor internaționale în tehnologie, pentru a se asigura că are cu ce obține performanță. Și, fiindcă are contact cu antreprenoriatul românesc și a văzut ce anume nu funcționează, știe să nu repete aceleași greșeli.

Pentru ea, ingredientele care stau la baza unei cariere de succes constau în pregătire, atitudine și dorința de a face performanță. Toate legate cu un nod foarte strâns de pasiune.

În afaceri, Dana crede că un bărbat se comportă diferit față de o femeie. „Dacă discutăm de management și aici lucrurile sunt diferite. Noi, ca femei, suntem structurate altfel, fapt pentru care de cele mai multe ori tindem să arătăm ca un bărbat, crezând că ei sunt mai de succes decât noi”, spune ea, în timp ce-mi povestește că femeile leader și-au pierdut din feminitate și tind să intre în conflict mai ușor, comparativ cu un bărbat.

În opinia sa, o femeie este mai atentă la relații, mai ambițioasă și mai perseverentă.

„O femeie leader poate fi de neoprit dacă este pregătită și știe ce vrea” explică antreprenoarea.

Atunci când vorbește despre antreprenoriat, conideră că a devenit o încercare din ce în ce mai dificilă în România.

În business, adaugă Dana Tudor, este important să știi ce vrei, să ai o viziune și o echipă puternică cu care să rezonezi.

Calitățile unei femei de succes? Feminitatea, determinarea și curajul.

„Femeia modernă a înțeles că nu trebuie să facă ea totul, așa că deleagă foarte mult și acasă, astfel încât să se concentreze pe lucrurile cele mai importante. Mai exact, să petreacă timp cu familia, să se dedice pasiunilor sale și ale copiilor și să se implice în educația acestora”.

Danei îi place muzica și în timpul liber merge la karaoke. Meditează și, în fiecare dimineață savurează cafeaua făcută de soțul său.

Facebook Comments

Lucrez în presă. Am colaborat cu Bursa, Business Cover și Forbes, iar în prezent scriu pentru Capital. Totodată, semnez și în revista semnebune.ro și pe leadersreunited.com. Am studiat filosofia, sunt pasionată de știință, beletristică, distribuții Linux și programare. Pentru detalii, vă stau la dispoziție pe bianca@aicisescrie.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *