Cu încredere

Este mai bine să încerci și să eșuezi decât să regreți că nu ai încercat. Aceasta pare să fie una dintre cele mai importante lecții pe care Raluca Kannan, leadership & life coach, le-a învățat prin prisma experienței sale de business.

Cei 15 ani petrecuți in corporație i-au arătat că relațiile cu oamenii sunt prioritare și, pentru că își dorea de multă vreme să îi ajute pe ceilalți să își descopere adevăratul potențial, a început să țină sesiuni de coaching pe cont propriu.

O femeie de succes, crede ea, este în primul rând conștientă de sine, știe să se aprecieze și totodată să se accepte. În plus, să spui nu și să îți păstrezi totodată, în pofida succesului, atât naturalețea căt și umorul, sunt trăsături la fel de importante în opinia sa.

Atunci când vorbește despre succesul său profesional, Raluca mărturisește că rezonează cu acel amestec de pasiune si perseverență, despre care vorbește Angela Duckworth în bestsellerul “Grit”.

„Îmi dau voie să încerc și să greșesc. Și mai important este să îmi asigur momente de reflecție ca să pot evalua dacă încă mă bucur de parcurs sau nu”, recunoaște ea, în timp ce îmi povestește că importantă este călătoria în sine și nu destinația.

De asemenea, Raluca Kannan spune că unul dintre cele mai bune sfaturi pe care le-a primit de-a lungul carierei sale, a fost acela de a avea încredere în ceea ce face. Si, chiar dacă rezultatele nu depind de noi, iar atunci când lucrurile nu ne ies, ne întrebăm adesea dacă am depus tot efortul de care eram în stare, coachul ne amintește că orice nereușită este o oportunitate.

Facebook Comments

Daniela Pripiș este Business & Life Coach și practică cu succes tehnicile NLP. În ultimii șapte ani a condus diferite echipe de achiziții, iar în timpul liber cochetează cu ideea de public speaking. Toamna lui 2017 i-a adus Locul I la concursul de discursuri umoristice în limba engleză, organizat de Toastmasters Aria H5. Pasiunea pentru scris și-a dobândit-o încă din copilărie, iar acum s-a alăturat proiectului aicisescrie.ro pentru o nouă provocare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *