Ce documentare rulează la Cinema City pentru cei mici

Călătorii emoționante, imagini spectaculoase, informații neprețuite. De la cel mai adânc punct din ocean și până la spațiul cosmic, copiii pot urmări documentare educative pe teme variate cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație, pe ecranele uriașe cu care sunt dotate sălile T IMAX de la Cinema City.

Documentarele pot fi proiectate la cerere, pentru grupuri de minim 50 de persoane în sălile T IMAX de la Cinema City AFI Cotroceni și Shopping City Timișoara, fiind dublate în limba română. Aici, profesorilor li se pot pune la dispoziție materiale promoționale cu idei de activități pentru copii sau informații despre spațiu și mediu și alte detalii specifice fiecărui documentar.

CE DOCUMENTARE GĂSIM LA CINEMA CITY ÎN FORMAT IMAX

Staţia Spaţială

O poveste a provocărilor şi a triumfurilor, o excursie unică şi o experienţă utilă de învăţare. Documentarul prezintă povestea Staţiei Spaţiale Internaţionale, un laborator în spaţiu construit pentru studierea efectelor de lungă durată ale expunerii la gravitaţie zero şi primul pas necesar astronauţilor pentru a se aventura spre Marte şi alte planete.

Insula Lemurilor: Madagascar

O călătorie spectaculoasă în lumea îndepărtată şi minunată a Madagascarului, care prezintă povestea incredibilă a celor mai mari exploratori ai naturii – lemurii, acum pe cale de dispariţie. Documentarul arată eforturile oamenilor de ştiinţă pentru a ajuta aceste creaturi simpatice să supravieţuiască în lumea modernă.

Născuţi pentru a fi liberi

Un documentar despre iubire, dăruire şi legătura remarcabilă dintre oameni şi animale, o adevărată aventură în pădurile tropicale luxuriante din Borneo care prezintă povestea urangutanilor şi a elefanţilor orfani, dar şi a oamenilor extraordinari care, prin faptul că îi cresc, contribuie la salvarea acestor specii pe cale de dispariţie.

Galapagos

Pornim pe urmele lui Charles Darwin în călătoria sa istorică din Insulele Galapagos, unde aflăm mai multe despre diversitatea biologică şi istoria geologică a locului, despre broaştele ţestoase uriaşe, iguanele marine, cel mai mare rechin din lume, dar şi despre peste 70 de specii de păsări.

De asemenea, pe 22 februarie, de la ora 13:40 în sala T IMAX de la Cinema City AFI Cotroceni se poate urmări documentarul „Insula Lemurilor: Madagascar”.

Facebook Comments

Lucrez în presă. Am colaborat cu Bursa, Business Cover și Forbes, iar în prezent scriu pentru Capital. Totodată, semnez și în revista semnebune.ro și pe leadersreunited.com. Am studiat filosofia, sunt pasionată de știință, beletristică, distribuții Linux și programare. Pentru detalii, vă stau la dispoziție pe bianca@aicisescrie.ro.