Back in time: Ce sfaturi își dau băieții în materie de dating

Fie X o mașinărie care face posibilă întoarcerea în timp, în care, pe rând și în altă ordine facem slalomuri uriașe printre amintiri. Dincolo de călătoriile prin noi înșine, trebuie să găsim rezolvări uneia dintre cele mai banale întrebări: Ce sfaturi ți-ai da, în materie de dating, dacă te-ai putea întoarce în timp.

Și, pentru că ladies first, în materialul de săptămâna trecută, prietenele mele au purtat discuții zdravene cu versiuni mai tinere de-ale lor. Poți învăța din experiențele lor, de aici.

Astăzi, eu întreb, prietenii-mi răspund.

Nu pleca niciodată cu preconcepția că te întâlnești cu o persoană ca să ai o relație (de orice fel: prietenie, dragoste, sex, etc). Poate nici nu vă suportați după primele vorbe și nu o să mai aveți chef să vă vedeți vreodată. Sau vă vedeți doar de 2-3 ori înainte să stabiliți că nu aveți chef să vă mai vedeți.

Comportă-te ca în orice altă interacțiune socială în care încerci să cunoști persoana de lângă tine mai bine și vezi cum decurge treaba de la sine. De ce să te implici forțat în ceva ce o să detești după o anumită perioadă de timp, tocmai din cauză că nu ai fost cât mai tu însuți de la început și încep să îți iasă defectele la iveală?Bogdan, artist, 30 de ani, 0724.396.XXX, (serios, generos, discreție totală :)) )

Fii și tu mai relaxat, chiar și atunci când fata îți place foarte foarte. Cu umor natural și de bun gust, că iese cu tine ca să se simtă bine, nu să o obosești. Nu incerca să pari altfel decât ești, dar vezi să nu comiți vreo mitocănie în numele dezinvolturii relaxate. Dacă ți se pare că merită, sondează-i și mintea, dacă nu, joacă superficial, ca să nu te regrete. Nu te holba, chiar dacă felul în care arată îți dă neuro-endocrinu’ peste cap. Neapărat, să o ții de mână! Mai departe vezi și tu, la dating-uri te pricepi, dar la relații ești praf!” Gabi, 42 de ani.

Nu pica în capcana: poți avea orice fată – nu merită rezultatul deloc. Adevărul este că femeile aleg, nu barbații. Învață să citești semnalele subtile ale femeilor, testează dacă sunt atrase de tine cât de cât – dacă da, crește atracția și mai mult, o sa aflii tu cum, te ajută ea oricum; daca nu – te implor, nu fi copilul care bate din picioare și face muci pe jos – las-o în pace!

PS: Și când zic aleg, nu ma refer la o basculare de la nimic la miezul patului. Ele aleg să te privească, să se deschidă conversației, să te atingă, s… știi tu unde ar putea merge. Treaba ta e să creezi condițiile și să citești semnalele ei. Nu ți le trimite ție – nu vrea cu tine; nu merge să insiști așa, că poate e inocentă și nu știe cum să refuze – o să te simți aiurea și tu și ea, timp în care ați fi putut să vă simțiți bine amndoi cu altcineva…” Dan, 36 de ani

Înainte să ieși cu careva, este bine să știi cine ești tu, să nu te trezești că joci vreun rol doar pentru că țopăie hormonii Tavi, 26 de ani.

„Mi-aș spune să am mai multă încredere în mineVlad, 36 de ani.

Să nu fiu dezamăgit niciodată indiferent de circumstanțe și să-mi reamintesc cum de câte ori am crezut că sunt îndrăgostit sau am fost sigur de ceva ce poate credeam că rămâne pe viață cu mine, toate acestea sunt acum lucruri pe care nici nu mi le amintesc, sau nu mai au vreo improtanță”  Mihai, 26 de ani

„Patience brings the best and there will always be many possible suiters for yourself. Just keep calm and trust your instinct. And love yourself. Horia, 25 de ani

„Mi-ar plăcea să fi fost mai îndrăzneț în anumite circumstanțe și să nu mă mai fi temut de refuzMarius, 27 de ani.

„Trăiește intens fiecare clipă, absoarbe orice informație, respiră fiecare stimul și învață din fiecare pas!” Marian, 36 de ani.

„Mi-aș spune că, pe moment, unele lucruri par mult mai important decât sunt și că nu are rost să te consumi aiurea pentru ele pentru că până la urmă tot trec și când o să îți amintești o să fie la modul: chiar m-am agitat atât pentru chestia asta?

Și aș mai adăuga și faptul că trebuie să acceptăm că unele lucruri nu sunt făcute pentru totdeauna și atunci când o relație nu mai merge și nu poți face nimic ca să o repari, decizia logică ar fi s nu începi să pierzi timpul sperând că o să fie cum a fost la început. Pentru că ghici ce? N-o să fie”. Marius, 24 de ani.

Nu te mai implica cu totul, păstrează-ți o bucată de suflet și pentru tineValentin, 29 de ani.

„Acordă mai mult timp unei persoane dacă ți-a plăcut de la prima întâlnire. Nu fi superficial, fă tot posibilul să nu o scapi printre degete. E foarte greu să găsești pe cineva care să îți placă din mai multe puncte de vedere, așa că încearcă să o descoperi cu timpul, nu încerca să găsești perfecțiuneaValentin, 35 de ani.

„Fii la fel, poate un pic mai îndrăzneț, mai ușor cu romantismul, dar în rest rămâi la fel. Ești dat dracului de bun la chestia asta, numai să îți alegi cu mai multă grijă viitoarele pretendente la inima ta. A, și profită cât mai mult, trăiește intens, pentru că pot să bag mâna în foc că o să te însori pe la 25 de ani.” Marius, 38 de ani.

„Mereu am fost iubit pentru ceea ce am fost, așa că nu am simțit niciodată nevoia să mă schimb și deci nu regret nimic. It’s funny ‘cause it’s true.” Cosmin, 31 de ani.

Fii tu însuți. Cine nu te acceptă pentru ceea ce ești, nu îl merită pe cel care vei deveni.Cristian, 26 de ani.

Mai multă răbdare să asculți, mai multă deschidere să descoperi, mai puțin timp în care să judeci.Bogdan, 30 de ani.

„1 – Dating is overrated! Solitude is way better! Date Your Self some more! Again and again!
De cele mai multe ori e doar o pierdere de timp și energie care pot fi investite în multe acțiuni benefice ție și celorlalți. Cum să te bagi în viața cuiva când tu nu te cunoști nici măcar pe tine însuți?! Doar în solitudine te întâlnești și te confrunți cu tine, învingător fiind versiunea cea mai bună.

2 – Învată Semantica! Nu mai confunda verbele!
‘A fi îndrăgostit’ și ‘a iubi‘ sunt două aspecte total diferite!
Primul se referă la imaginea pe care ți-o creezi despre celalalt, un ‘To Have’ list al potențialului partener (98.7684% of the time proven failure), în realitate – o listă cu tot ceea ce nu ești dar ai vrea să fie celălalt pentru a te putea război cu el când ajungi să fii frustrat de asta.
Al doilea reprezintă un concept ce se referă la ceea ce poți oferi / primi necondiționat. Când forțezi, treci în prima categorie sau în a treia, căreia mai bine nu îi mai pronunț numele.

3 – Unde este deja unul, mai e loc de unul; unde nu e nimeni alături de acea persoană, ’Run, Forest, Run!’ Ceva e în neregulă și te vei arde!
Deși, dacă persoana e deja dată, intri în belele și cu ea și cu perechea, așa că: ’Run, Forest, Run!’

4 – Dacă se întâmplă, Let Go and Let Flow! Dacă nu se întâmplă, Fuck That! Let Go and Let Flow!
Just Be YOU! Sau … Just BE!

5 – “Cine se teme de iubire, se teme de viață iar cine se teme de viață este pe trei sferturi mort.” – zicea d’Artagnan (Cei trei mușchetari – Al. Dumas)

6 – Sau poate că doar am ajuns să gândesc ‘gay like’ ori ‘Buddhist like’ iar tu, Younger version of Me, have to feel it to understand it; so, do not listen to me!

7 – Dănuț, ReCitește punctele 1-6! Press ‘Shift + Del’ and live that life as you already have!
Altfel nu înveți nimic iar Bianca nu va mai scrie un scurt si provocator articol.
Și nu uita ce zicea Cpt. Miller (Saving Private Ryan): EARN THIS!Heffa – 2 old 2B told ;)”

-Va urma-

Facebook Comments

Lucrez în presă. Am colaborat cu Bursa, Business Cover și Forbes, iar în prezent scriu pentru Capital. Totodată, semnez și în revista semnebune.ro și pe leadersreunited.com. Am studiat filosofia, sunt pasionată de știință, beletristică, distribuții Linux și programare. Pentru detalii, vă stau la dispoziție pe bianca@aicisescrie.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *