Dr. Alexandrina Galiceanu: Afacerea ta va deveni atât de mare și de renumită pe cât îți dai tu voie să crești

În viață trebuie să iei atitudine și să nu aștepți niciodată de la cei din jurul tău să facă lucurile să se întâmple. Pentru că rezultatele se obțin doar atunci când acționezi, crede dr. Alexandrina Galiceanu, double gold palm manager la Calivita International.

Au trecut aproape 20 de ani de când a tras obloanele cabinetului de medicină naturistă pe care îl fondase în Brăila. Lucrurile îi mergeau, însă cinci ani, consecutiv, fără concedii nu fac bine nici la suflet. „Întotdeauna trebuie să analizezi dacă firma sau afacerea în care ești implicat îți crește sănătatea, energia și vitalitatea, sau din contră, ți le consumă și le scad. La ce îți mai servesc banii dacă nu te poți bucura de ei?”, spune ea.

„Dacă crezi că e greu, ai dreptate. Dacă crezi că nu e greu, ai dreptate”, zicea Henry Ford. O frază pe care Alexandrina o reproduce întocmai de-a lungul discuției noastre, în timp ce îmi explică cum ceea ce contează cu adevărat în viață este ceea ce vrei tu să crezi.

Este foarte important ca ceea ce gândești și ce simți, să fie în concordanță și armonie cu ceea ce spui și ce faci, mărturisește Alexandrina Galiceanu.

De asemenea, ea crede că deși o afacere pare la fel pentru toată lumea, aceasta te reflectă în totalitate pe tine.

„De aceea, afacerea ta va deveni atât de mare și de renumită, pe cât îți dai tu voie să crești”.

Dacă ar fi să-ți dea vreun sfat, ți-ar spune să ai încredere în propria intuiție și să-ți urmezi pasiunea. Dar, mai ales, să faci întotdeauna ceea ce îți place.

Pentru Alexandrina, ingredientele care au stat la baza unei cariere de succes se traduc prin multă muncă și perseverență. „Să te trezești în fiecare dimineață și să te culci în fiecare seară gândindu-te la ce dorești să împlinești și la cum ai putea face tu lumea un loc mai bun”, crede că este cheia unei vieți împlinite.

Am învățat ca INTENȚIA și ATENȚIA “aduc” ceea ce vrei, în viața ta, recunoaște ea.

Printre oamenii care au inspirat-o de-a lungul timpului pe Alexandrina Galiceanu se numără nume precum Brian Tracy, John Maxwell, Zig Ziglar, Robert Kiosaky, Edward Ludbrook, Tom Schreiter, Don si Nancy Failla sau Randy Gage.

Facebook Comments

Daniela Pripiș este Business & Life Coach și practică cu succes tehnicile NLP. În ultimii șapte ani a condus diferite echipe de achiziții, iar în timpul liber cochetează cu ideea de public speaking. Toamna lui 2017 i-a adus Locul I la concursul de discursuri umoristice în limba engleză, organizat de Toastmasters Aria H5. Pasiunea pentru scris și-a dobândit-o încă din copilărie, iar acum s-a alăturat proiectului aicisescrie.ro pentru o nouă provocare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *