Stelian Bogza, BenefitOnline.ro: Să nu renunți niciodată

Să nu renunți niciodată. Aceasta pare să fie cea mai valoroasă lecție pe care Stelian Bogza, cofondatorul BenefitOnline.ro, a învățat-o prin prisma antreprenoriatului. Alfat la al treilea startup, el povestește pentru aicisescrie.ro că atunci când ai o idee este ideal să o urmezi, să vezi până unde poți „să o duci” și…. „dacă moare și nu o duci până la capăt, învață din ea”.

De asemenea, el spune că este foarte important să îți construiești cea mai bună echipă. „Să găsești oameni mai buni decât tin pe anumite arii de expertiză și să faci o echipă cât mai bună cu ei. Și…dacă este nevoie să ajungi într-un punct mai departe al businessului, oferă o parte din companie. Motivează-i, astfel, pe oamenii cu care ai pornit la drum”.

Totodată, crede că este foarte important să reușești să faci primii bani din businessul „pe care l-ai visat” și să îți identifici în mod corect principalii clienți.

A patra lecție și poate, cea mai importantă, ar fi să nu uităm de familie. „Pentru că startup-ul îți va munca mult timp, să nu uiți de familie. Viața nu înseamnî doar business. Încearcă să găsești un echilibru între muncă și viață personală”, ne sfătuiește Stelian.

Iar în final, recunoaște că nu trebuie să uităm de hobbyurile pe care le avem și ne îndeamnă să ne urmăm pasiunile.

Facebook Comments

Lucrez în presă. Am colaborat cu Bursa, Business Cover și Forbes, iar în prezent scriu pentru Capital. Totodată, semnez și în revista semnebune.ro și pe leadersreunited.com. Am studiat filosofia, sunt pasionată de știință, beletristică, distribuții Linux și programare. Pentru detalii, vă stau la dispoziție pe bianca@aicisescrie.ro.