Cu un pas înainte

Iubește tangoul argentinian, cafeaua cu lapte, vinul de pelin și crede că „momentul potrivit” este ca fata morgana: dacă o aștepți nu vine niciodată. Prin urmare, trebuie să ai mereu curaj să riști, spune Mara Gojgar.

Are un business de consultanță în marketing (Confident Communications), a pus temeliile Marcomm Pills School și alături de soțul său, Dragoș, a gândit conceptul Foto Venus Five.

Debordează de energie și voie bună și e de părere că ceea ce ți se potrivește ți se va împlini, mai devreme sau mai târziu, dacă ai curajul să încerci.

„Întodeauna mi-am dorit să am o afacere, mi se părea un mod de viață firesc. Însă, la un moment dat, luată de val, am uitat. Totuși, cumva destinul a adus în viața mea oameni care să-mi reamintească acest lucru și să mă readucă pe direcția bună”, își amintește tânăra.

Dacă vrei să fii ajutat, ajută tu mai întâi. Acesta este unul dintre cele mai bune sfaturi pe care spune că le-a primit de-a lungul timpului. De asemenea, pentru a evolua, mărturisește ea, trebuie să stai alături de oamenii din viitorul tău și să îți amintești întotdeauna că businessul nu se face cu funcții.

https://youtu.be/IYrFjZpDwUA

De la mamă? A învățat că atât timp cât trăiești, orice lucru are o soluție.

„Te gândești că îți asumi un risc…de parcă înainte nu existau riscuri. Un job stabil nu este un sceptru al siguranței și al evoluției”, punctează Mara Gojgar.

Succesul? E o chestiune relativă și, cumva, niciodată nu îți dai seama când începi să ai succes sau că ai succes. „Practic, ai atins un obiectiv, te bucuri puțin, apoi te concentrezi pe următorul”, conchide tânăra.

Facebook Comments

Lucrez în presă. Am colaborat cu Bursa, Business Cover și Forbes, iar în prezent scriu pentru Capital. Totodată, semnez și în revista semnebune.ro și pe leadersreunited.com. Am studiat filosofia, sunt pasionată de știință, beletristică, distribuții Linux și programare. Pentru detalii, vă stau la dispoziție pe bianca@aicisescrie.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *